Stuut Snacks in Leidschendam NU TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD

Quick info

Locatie
Burg. Sweenslaan 16, Leidschendam
Huurprijs
€ 1.900 p/m

De verkoper

Omschrijving

Deze snackbar met grote naamsbekendheid is gelegen in een leuke buurtwinkelcentrum in Leidschendam. Op deze plek zit al ruim 50 jaar een cafetaria en de eigenaar zit er al 20 (!!) jaar in. In de loop der jaren heeft de zaak een vaste klantenkring opgebouwd van bewoners uit de buurt die de snacks komen afhalen, maar zeker ook van vaste gasten die in het zitgedeelte maaltijden en dranken nuttigen. De totale horecaruimte omvat 124m², er is een kelder met een grote koel –en vriescel. Aan de voorzijde is er een klein terras mogelijk. Verder is er een achteruitgang ten behoeve van leveranciers en waar vandaan er gemakkelijk kan worden bezorgd en een garagebox ten behoeve van de opslag De bakwand is nog geen 5 jaar oud en is van Perfecta. Ook de vitrine en het meubilair zijn in nieuwstaat.  De totale omzet is omstreeks € 120.000,= per jaar. Deze omzet is behaald zonder te bezorgen, want dat heeft de eigenaar niet gedaan, maar is voor een toekomstige ondernemer zeker mogelijk. De huidige eigenaar heeft de pensioengerechtigde leeftijd behaald en wil daarom zijn cafetaria verkopen. Daarom zijn wij op zoek naar een horeca ondernemers of ondernemers (echt)paar die deze zaak wil overnemen.  

Kenmerken

Provincie Zuid-Holland
Plaats Leidschendam
Postcode 2262 BP
Straatnaam Burg. Sweenslaan
Huisnummer 16
Status Beschikbaar
Huurprijs € 1.900
Huidige omzet € circa € 120.000,00
Jaarlijkse indexering Nee
Huidig type Horecazaak Cafetaria/ijssalon
Totale oppervlakte 124m²
Zitplaatsen binnen 20
Terras aanwezig Nee
Bedrijfswoning aanwezig Nee
Omschrijving plaats In leuke buurt in Leidschendam
Horeca concentratie gebied Nee

Disclaimer

De gehele inhoud van deze advertentie is aangeleverd en geplaatst door de verkoper. Easyhorecamakelaar B.V. aanvaard geen enkele aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden. Je dient zelf de inhoud van de advertentie op juistheid te controleren en/of te verifiëren. Easyhorecamakelaar B.V. is niet verantwoordelijk voor eventuele (vervolg)schade. Verder verwijzen wij je naar onze Algemene Voorwaarden.

Locatie

Heb je vragen? Mail dan naar info@easyhorecamakelaar.nl

© 2024 Easyhorecamakelaar. Alle rechten voorbehouden.  |  Algemene voorwaarden  |  MVO Verklaring  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |   Surlinio