SMUK lunch & zo​ Stevinstraat

Quick info

Locatie
Stevinstraat 109, Den Haag
verkoopprijs Verkoopprijs
€ 49.500
Huurprijs
€ 1.517 p/m

De verkoper

Omschrijving

Een gezellige en knusse koffiebar gelegen aan de Stevinstraat is klaar voor gebruik en ideaal voor een echt horecakoppel. Naast het stukje horeca kun je hier ook een extra functie toevoegen. Achter het restaurant en de keuken is namelijk een aantrekkelijke ruimte waar je creatief mee kunt omgaan. Onder het restaurant bevindt zich ook een grote en droge kelder.​ Door de sfeervolle gemaakte hoekjes is een echte huiskamersfeer gecreëerd. Verder heeft de zaak een leuke achtertuin waar u onder de bomen kunt genieten van een lekker bakkie koffie of een goede lunch. Ook is er een mogelijkheid voor het organiseren en ontvangen van kleine groepjes of gezelschappen in de aparte ruimte, welke ook nog kan worden omgebouwd tot een uitgebreidere keuken of andere creatieve ideeen.​ Kortom de zaak heeft veel potentie en uitbreidingsmogelijkheden. ​De zaak heeft +- 30 zitplaatsen binnen en ongeveer +-20 zitplaatsen buiten (voor en achter). Deze zaak beschikt over een vergunning categorie 1 met daarbij behorende openingstijden van 07.00-23.00uur. ​De Stevinstraat grenst aan het Belgisch Park en direct achter het populaire deel van het Scheveningse strand. Er is een divers aanbod aan winkels en horeca. Bewoners uit de omliggende wijken doen hier graag hun boodschappen. Verder is er iedere donderdag markt voor de deur, die veel extra bezoekers trekt. ​Naast de voortzetting als koffiezaak biedt dit bedrijf de mogelijkheden voor talloze horecaconcepten. Dus bent u dat leuke horecakoppel, of die leuke horecaondernemer die op zoek is naar een hippe zaak in een leuke buurt, wacht dan niet langer en reageer snel!

Kenmerken

Provincie Zuid-Holland
Plaats Den Haag
Postcode 2586 EC
Straatnaam Stevinstraat
Huisnummer 109
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 49.500
Huurprijs € 1.517
Jaarlijkse indexering Ja
Huidig type Horecazaak Lunchroom/dagzaak
Totale oppervlakte 105m²
Zitplaatsen binnen 30
Terras aanwezig Ja
Zitplaatsen terras 8
Bedrijfswoning aanwezig Nee
Omschrijving plaats De Stevinstraat, een van de gezellige winkelstraten van Scheveningen.
Horeca concentratie gebied Nee

Disclaimer

De gehele inhoud van deze advertentie is aangeleverd en geplaatst door de verkoper. Easyhorecamakelaar B.V. aanvaard geen enkele aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden. Je dient zelf de inhoud van de advertentie op juistheid te controleren en/of te verifiëren. Easyhorecamakelaar B.V. is niet verantwoordelijk voor eventuele (vervolg)schade. Verder verwijzen wij je naar onze Algemene Voorwaarden.

Locatie

Heb je vragen? Mail dan naar info@easyhorecamakelaar.nl

© 2024 Easyhorecamakelaar. Alle rechten voorbehouden.  |  Algemene voorwaarden  |  MVO Verklaring  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |   Surlinio