Restaurant Aleppo

Quick info

Locatie
Zoutmanstraat 2 A, Den Haag
verkoopprijs Verkoopprijs
€ 99.000
Huurprijs
€ 2.219 p/m

De verkoper

Omschrijving

Instapklaar Restaurant in het Hart van Den Haag. Stap binnen in het hart van het Zeeheldenkwartier, waar een unieke kans op je wacht! Dit prachtige restaurant met 50 zitplaatsen, dat in 2022 volledig gerenoveerd en smaakvol ingericht is, staat nu ter overname. Het restaurant is niet alleen een visueel feest voor het oog, maar ook een culinair paradijs. De verlichting is overal te dimmen en apart instelbaar in vele kleuren. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt diverse werkplekken met afzuiging voor de creatieve koks. Van heerlijke gerechten tot kunstwerken op je bord, hier is alles mogelijk. Terwijl je tot diep in nacht dineert, kun je genieten van een gezellige sfeer aan de bar, waar tot wel 8 gasten plaats kunnen nemen en hun favoriete drankjes kunnen bestellen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de wachtrij, want er is een dubbele toilettengroep beschikbaar voor je gasten. En laten we de praktische kant niet vergeten: er is voldoende ruimte  voor opslag naast de keuken, zodat alles soepel kan verlopen. Ook is er een grote kelder aanwezig voor extra opslag.  Klaar om je droom van een eigen restaurant waar te maken? Grijp dan nu deze kans in het bruisende Zeeheldenkwartier!

Kenmerken

Provincie Zuid-Holland
Plaats Den Haag
Postcode 2518 GP
Straatnaam Zoutmanstraat
Huisnummer 2
Huisnummer toevoeging A
Status Beschikbaar
Vraagprijs € 99.000
Huurprijs € 2.219
Jaarlijkse indexering Ja
Huidig type Horecazaak Restaurant
Totale oppervlakte 134m²
Zitplaatsen binnen 50
Terras aanwezig Ja
Zitplaatsen terras 6
Bedrijfswoning aanwezig Nee
Omschrijving plaats In het Zeeheldenkwartier
Horeca concentratie gebied Nee

Disclaimer

De gehele inhoud van deze advertentie is aangeleverd en geplaatst door de verkoper. Easyhorecamakelaar B.V. aanvaard geen enkele aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden. Je dient zelf de inhoud van de advertentie op juistheid te controleren en/of te verifiëren. Easyhorecamakelaar B.V. is niet verantwoordelijk voor eventuele (vervolg)schade. Verder verwijzen wij je naar onze Algemene Voorwaarden.

Locatie

Heb je vragen? Mail dan naar info@easyhorecamakelaar.nl

© 2024 Easyhorecamakelaar. Alle rechten voorbehouden.  |  Algemene voorwaarden  |  MVO Verklaring  |  Privacy verklaring  |  Cookie verklaring  |   Surlinio